Designa ditt eget skal

Smartphones och tablets är utan tvivel kommit för att stanna och teknologin och designen i dessa populära enheter blir konstant förbättrad. Idag antas det att mer än 8 millioner svenskar äger en smartphone och nästan lika många har en tablet vid sidan av.

Den störta och mest populära producent av dessa enheter är Apple, och oansett om man är Apple lover eller hater – så måste man ge dem credit för det sättet de marknadsför sig på då de alltid förmår att få folk till att köpa deras nya produkter genom att skapa ett hype omkring dem. Enligt www.networkworld.com toppar Apple marknaden med 18.3%.

Vad kan vi använda dessa statistiker till?

Det kan vi använda för att konkludera att folk alltså i stort omfång går runt med samma smartphone eller tablet – och därför skiljer inte ut sig från andra, vilket vi som människor är väldigt glada för. Ett sätt att göra sin smartphone eller tablet mer personlig och unik – är genom att designa skalet själv. Det är de senaste åren blivit väldigt populärt i Sverige, men också i länder som England och USA. Och det är internets teknologier, prisfall på dyra skrivare, skal mm. som har gjort det möjligt att göra sitt eget skal, precis hur man än önskar.

Störstadelen av dem som väljer att designa sitt eget skal använder t.ex. bilder av sin partner, hunden, familjen eller liknande. Men möjligheterna är många och det är stort sett bara upp till ens fantasi hur man önskar sin skaldesign, eftersom man kan både använda bilder, fonter eller annat till sin design.

Skydda din smartphone optimalt med et TPU cover

Smartphones och tablets är inte billiga och därför bör man också skydda dem optimalt. Det är det dock långt ifrån de flesta som gör det.

Ett designat skal består av ett så kallat TPU cover som utöver att göra din smartphone personlig, också skyddar fram- och baksidan optimalt emot stötar och slag. Det betyder att om du t.ex. tappar din iPhone 7 på golvet så finns det en god chans att skalet skyddar dig från en skadad skärm eller mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *