Vi har nästan alla flera av dom i vår familj och vänkrets – brodern, fadern, morbrorn eller kompisen som alltid önskar sig något som alltid slutar med att få de samma tråkiga presenter – fillingar, sockar, en deo eller liknande. Små-tråkiga och fantasilösa presenter.

Det är det naturligtvis inget fel med, för det är ju alltid mysigt att få presenter och när han inte har några önskemål så kan han ju inte förvänta annat. Men är du också en av dem som skulle kunna tänka dig att ge något annat till honom så har vi några bra förslag.

Ett par bra MTB cykelskor

Här antar vi naturligtvis att han inte är en av de få svenskar som inte har hoppat med på MTB-vågen. Dom är det i alla fall snart färre av än dom som har hoppat på MTB-vågen – populariteten för MTB har stigit våldsamt de senaste åren – och det förstår man ju eftersom det är en fräck och enkel sport.

De flesta har bra koll på det viktigaste, nämligen cykeln, men en nästan lika viktig sak, och ofta underskattat, är cykelskorna.  Cykelskor gör en jättestor skillnad när man susar runt i skogen på sin MTB. Det behövs dock inte alls vara de dyraste cykelskorna eller några till flera tusen kronor som behövs. Ett par ordentliga cykelskor till MTB kan man lätt få för en pris som ligger på runt 500kr och de gör en väldig skillnad om man går från att använda sina vanliga gummiskor. Så om han är en riktig MTB-älskare så kommer ett par cykelskor helt klart att göra honom glad.

Ett par bra Ecco sandaler

Kanske låter det inte direkt som den bästa presenten att dyka upp med, men är han som ska få den aktiv och gillar att gå promenader – kanske mindre vandrargånger så kommer ett par ordentliga sandaler t.ex. ett par från Ecco vara en bra present. Speciellt ifall han är en av de typer som normalt är för snåla till att offra sina pengar på ett par bra skor/sandaler.

Ett par fina Ecco sandaler kan man köpa för runt 600kr på nätet. I butikerna är de lite dyrare men det är inte så mycket. Vi är självklart fortfarande uppe på en pris där man kanske ska vara flera som slår ihop sig, men icke desto mindre har man också säkrat sig en glad presentmottagare som kommer att ha glädje av sina Ecco sandaler i många år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *